هزینه طراحی سایت فروشگاهی و عوامل تاثیر گذار

طراحی سایت امروزه برای بسیاری از کسب‌ و کار ها به یک ضرورت تبدیل‌ شده است. هر کسب‌ و کار، اگر می‌خواهد که از رقبای خود عقب نماند و می‌خواهد که در زمینه کاری خودش پیشرفت کند باید سعی نماید که با تکنولوژی‌ ها و پیشرفت‌ هایی که امروزه در زمینه تبلیغات و خدمات‌دهی وجود دارد آشنا شود تا بتوانند با استفاده از این روش‌ ها در کسب ‌و کار خودش پیشرفت ایجاد کند.

 ما در این مطلب قصد داریم برای شما در رابطه با قیمت طراحی سایت فروشگاهی صحبت کنیم و به شما بگوییم که برای طراحی کردن یک سایت شما به چه هزینه‌ای نیاز دارید‌. توجه نمایید که قیمت طراحی سایت فروشگاهی در تهران و سایر نقاط کشور بر اساس عوامل مختلفی تعیین می‌شود. 

در هر شرکت نیز این قیمت ‌ها کاملاً متفاوت می‌باشند اما به‌‌ طور میانگین شما برای طراحی یک سایت فروشگاهی حدوداً به یک میلیون تومان نیاز دارید. یعنی بیس و پایه قیمت طراحی سایت فروشگاهی از یک میلیون تومان شروع می‌شود و این قیمت با توجه به ویژگی‌ های خاص یک سایت بالاتر می‌رود.

توجه نمایید که قیمتی که ما گفتیم مربوط به پایین‌ترین سطح طراحی سایت می‌باشد و هر گونه بالاتر بردن کیفیت در نهایت باعث بیشتر شدن این قیمت می‌شود. 

به ‌هر حال اگر شما نیز می‌خواهید بیشتر در رابطه با قیمت طراحی سایت فروشگاهی اطلاعات کسب کنید و می‌خواهید که عوامل تأثیرگذار روی این قیمت را بدانید به شما پیشنهاد می‌کنیم که ما را تا انتها این مطلب همراهی کنید. ما در ادامه بیشتر در رابطه با قیمت طراحی سایت فروشگاهی برای شما صحبت خواهیم کرد.

قیمت طراحی سایت فروشگاهی و موارد تاثیر گذار

شما به‌عنوان یک فردی که نیاز دارید یک سایت فروشگاهی را طراحی کنید باید هوش سرشاری را در زمینه پیدا کردن یک شرکت و خدمات‌ دهنده معتبر در رابطه با طراحی وبسایت فروشگاهی به کار بگیرید.

توجه نمایید که در زمینه قیمت طراحی سایت فروشگاهی قیمت ‌های بسیار بالا و بسیار پائین ممکن است فریب‌دهنده باشند و در ادامه برای شما دردسر ساز شوند. برخی از خدمات ‌دهندگان ممکن است که قیمت ‌های بسیار بالایی را به شما پیشنهاد دهند.

این قیمت‌ های بالا ممکن است شما را فریب دهد که در رابطه با پولی که خرج می‌کنید یک سایت بسیار عالی را تحویل خواهید گرفت اما در مواردی ممکن است این ‌طور نباشد پس سعی کنید که در این زمینه دقت لازم را داشته باشید و گول قیمت‌ های بسیار بالا را نخورید. سعی کنید که با تحقیق دست به انتخاب یک شرکت خدمات ‌دهنده مناسب بزنید. 

در زمینه طراحی سایت استفاده از خدمات‌دهندگانی که قیمت ‌های بسیار پایین نیز به شما پیشنهاد می‌دهد ممکن است در ادامه دردسرساز شود. طراحی یک سایت حرفه‌ای به‌ هیچ ‌عنوان کار راحتی نیست و هزینه ی طراحی سایت فروشگاهی که در زمینه خودش حرفه‌ای و تخصصی کار کند، نمی‌تواند زیر سه میلیون تومان باشد. پس شما حتما باید به این موارد نیز دقت داشته باشید.

عوامل تاثیر گذار بر روی قیمت طراحی سایت فروشگاهی

عوامل تاثیر گذار بر روی قیمت طراحی سایت فروشگاهی

 عوامل متفاوت متعدد و گوناگونی وجود دارند که می‌توانند در قیمت طراحی سایت فروشگاهی تاثیرگذار باشند‌ شما باید با توجه به این قواعد و قوانین توقع معقولی از شرکت خدمات‌دهنده داشته باشید. ما درد ادامه قصد داریم که برخی از این عوامل را برای شما نام ببریم تا شما را بیشتر با آن‌ ها آشنا کنیم و دید بازتری نسبت ‌به قیمت طراحی سایت فروشگاهی به شما بدهیم تا شما بتوانید منطقی‌تر اقدام به انتخاب یک شرکت خدمات‌ دهنده بکنید:

CMS یا سیستم مدیریت محتوا

در گام اول ابتدا می بایست مشخص کنیم که سایت فروشگاهی ما نیاز به سیستم مدیریت محتوای اختصاصی، نیمه اختصاصی یا آماده دارد.

پاسخ این سوال با مشاوره درست و صادقانه با افراد با تجربه در حوزه ی دیجیتال مارکتینگ حاصل خواهد شد.

از افراد بدونه تخصص و سودجو کمک نگیرید و هیجانات خود را کنترل کنید 😉 .

مقایسه ی هزینه ای انواع cms

خیر، میزان تاثیر گذاری نوع سیستم مدیریت محتوایی که از آن استفاده میکنیم است نه کل هزینه.
هزینه های دیگر همچون هاست، دامنه، طراحی بصری و … پا برجاست.

وردپرس نوعی سیستم مدیریت محتوای نیمه آماده است که در زمینه طراحی سایت های فروشگاهی کار ما را بسیار راحت نموده است و ساختار های لازم را جهت راه اندازی یک وبسایت فروشگاهی از پیش آماده نموده است.

البته نه با آن راحتی که تصور میکنید اما راحتتر از دیگر CMS ها می باشد.

ضمنا عنصر رقابت و محبوبیت وردپرس در این موضوع بی تاثیر نیست!!!

هر شرکتی بسته به سیاست ها و میزان کیفیت که ارائه می دهد، ممکن است هزینه ای متفاوتی جهت استفاده نوع CMS هایی که از آن استفاده می کند تعیین نماید.

همیشه بخاطر داشته باشیم، در حوزه طراحی سایت در هر بستری و بر اساس هر استدلالی، به ارزانی بیش از حد مشکوک شوید.

پاسخ این سوال نیاز به یک مقاله مجزا دارد.

اما به صورت کلی تا زمانی که نمی دانیم چه میخواهیم (مدیر سایت)، چه میخواهد(کاربران سایت) و چه خواهد شد (رقبا) بهتر است با کمترین هزینه اقدام کنیم و در گام های بعدی به سراغ ساختار های پایدار تر خواهیم رفت. 

دامنه Domain

دامنه سایت یکی دیگر از موارد تاثیر گذار بر روی قیمت نهایی طراحی یک سایت فروشگاهی است، اما نه زیاد، میزان تاثیر گذاری آن بسیار کم است.

گاهی مواقع دامنه درخواستی در اختیار یا مالکیت شخص یا شرکت دیگری است که برای فروش آن را گذاشته است، در این موارد کاملا شرایط فرق دارد، همچون یک سیم کارت رند قیمت آن دامنه به ده ها برابر افزایش می یابد!!!

قیمت دامنه ها

این سوال جواب کوتاهی ندارد اما به طور کلی دامنه ی یک سایت بر روی تمامی مسائل مارکتینگی آن تاثیر گذار خواهد بود و می بایست به دقت و حساسیت خاصی انتخاب شود.

پیشنهاد می شود مقاله ی تجارت الکترونیک و تاثیر دامنه بر کسب و کار را مطالعه نمایید.

در ابتدا در مورد دامنه ها توضیح مختصری بدهیم.

دامنه ها به چند دسته تقسیم می شوند. دامنه هایی همچون .com  ، .net ، .org و این قبیل را Top Domain Level می گوییم و دامنه های منطقه ای همچون .ir ، .ar ، .de و … را Country Code Top Level Domain می گوییم.

در طراحی سایت های فروشگاهی استفاد از دامنه های TOP باعث ایجاد اعتبار دو چندان در میان کاربران خواهد شد، از همین رو در حداقل ترین حالت سعی کنید دامنه های .com و .ir را با یک نام تهیه کنید.

 

هاست Host

انتخاب هاست بر خلاف دامنه بر روی هزینه طراحی هر گونه وبسیات چه فروشگاهی و چه شرکتی و غیره تاثیر گذار.

تفاوت هزینه هاست با دیگر هزینه ها، پایداری آن طی تمام عمر وبسایت ما می باشد. 

می بایست ماهیانه، 3 ماه، 6 ماهه و یا 1 ساله اقدام به پرداخت هزینه کنیم و گاهاً نیاز به ارتقا و جا به جایی دارد که شامل هزینه های جانبی خواهد شد.

تاثیر هاست در قیمت طراحی سایت فروشگاهی

ببنید انتخاب هاست امری بسیار تخصصی است و بسته نوع سیستم مدیریت محتوایی یا تخصصی تر بگیم، نوع کد نویسی انتخاب شده برای طراحی سایت کاملاً متفاوت است.

شما با یک انتخاب درست علاوه بر جلوگیری از هزینه مازاد بلکه کارآیی و سرعت هاست خود را به بهترین و بهینه ترین حالت خواهید رساند.

متاسفانه  بسیاری از از شرکت های ارائه دهنده میزبانی یا هاست از عناوین گیج کننده و غر حرفه ای در ارائه خدمات خود استفاده می کنند، که اکثراً این عناوین فقط به علت بازار گرمی می باشد و در عمل همه ی آن ها یکی هستند!!!

همانطور که گفته شد برای انتخاب هاست مناسب برای وبسایت های آنلاین فروشگاهی حتماً از متخصصین این حوزه مشاوره بگیرید نه ارائه دهندگان خدمات هاستینگ 👍 .

قبل از هر چیز، این متن نه پست مهمان است نه جنبه تبلیغاتی دارد، صرفاً یک راهنمای صادقانه برای افرادی است که می خواهند اقدام به راه اندازی سایت فروشگاهی خود کنند و از هزینه یا قیمت طراحی سایت فروشگاهی آگاهی کسب کنند.

بر اساس تجربه ما و کار با اکثر ارائه دهندگان خدمات هاستینگ در ایران، ما گروه نت افراز را به عنوان پایدارترین و با کیفیت ترین ارائه دهنده سایت از دید ما (گروه نرم افزاری پرمند) می باشد.

ممکن است شما دوستان عزیز هاست های دیگری را مدنظر داشته باشید، می توانید از طریق قسمت کامنت ها با ما در میان بگذارید.

طراحی بصری UI/UX

بله دوستان طراحی بصری در سایت های فروشگاهی بسیار حائز اهمیت و هزینه بر هست برای شرکت های طراح سایت.

چرا ؟

چونکه زمان زیادی از تیم طراح سایت، چه در سایت های اختصاصی و نیمه اختصاصی میبره و این موضوع باعث میشه هزینه زیادی بر روی هزینه های طراحی سایت فروشگاهی اضافه کند.

طراحی بصری و تاثیر آن بر روی قیمت طراحی سایت فروشگاهی

این مبحث به سیاست های درون سازمان شخص طراح سایت یا شرکت طراح سایت بر میگردد.

در بسیار از قراردادی های طراحی سایت فروشگاهی بین 12 الی 25 صفحه اشاره شده است و به ازای هر صفحه بیشتر هزینه ای مازاد در قرار داد ذکر می شود (حدوداً به ازاری هر صفحه 150.000 الی 250.000 تومان).

 

پاسخ این سوال را نمی توان به همین سادگی داد.

می بایست المان های زیادی را در نظر بگیریم تا بتوانیم جواب صحیح را بدهیم.

خیلی کوتاه با یک نکته مفید :

طراحی بصری جذاب و کاربردی، باعث اعتماد مشتری می شود بی میزانی که دیگر به دنبال نماد اعتماد نمی گردد.

خدماتی که در این زمینه ارائه می شود در قرارداد طراحی سایت فروشگاهی قابل ذکر و انعطاف پذیر است.

اما به صورت پایه ای، می توان به :

  • تصاویر (عکس های آماده یا اختصاصی)
  • تعیین رنگ سازمانی
  • طراحی لوگو
  • فونت
  • لوگو و آیکون های آماده یا اختصاصی
  • و…

اشاره کرد.

محتوا Content

محتوای درون سایت که اکثرا با همان مبالغ طراحی بصری سایت محاسبه می شود. اما ممکن است نیاز به راه اندازی بلاگ و یا بارگذاری حداقل 100 محصول در فاز ابتدایی سایت داشته باشیم.

محتوا به صورت کلی به :

  1. متنی
  2. عکس
  3. ویدئو (کلیپ)
  4. صوت

تقسیم می شود.

محتوا و تاثیر آن بر روی هزینه طراحی سایت فروشگاهی

حجم زیادی از محتوای یک وبسایت فروشگاهی را محتوای متنی تشکیل میدهد.

پس تمرکز خود را در ابتدا بر روی محتوای متنی با کیفیت بگذارید.

در وحله ی بعد محتوای تصویری (عکس) است که باعث ایجاد جذابیت وبسایت های فروش آنلاین می شود.

پیشنهاد می شود در شروع کار سعی کنید عکاسی با کیفیت با استفاده از تلفن همراه خود را یاد بگیرید.

اگر بتوانید محتوای تصویری (عکس) را خودتان تولید کنید در هزینه های طراحی سایت بسیار صرفه جویی نموده اید.

بله هنگام طراحی اولیه سایت می بایست محتوای اولیه صفحاتی مثل ارتباط با ما، تماس با ما و موارد خاصی که نیاز به اطلاع رسانی هست را باید به شرکت طراح ارائه دهیم.

بهترین کار برای این موضوع درک درست از آینده وبسایت است.

اگر وبسیات فروشگاهی کوچکی دارید که محصولات محدود و مشخصی را بفروش می رسانید بهتر است اصول تولید محتوا را فرا بگیرید و خودتان فرمان کار را به دست بگیرید.

اما اگر میزان محتواهای شما به صورت مقطعی افزایش می یابد و همیشه نیاز به تولید محتوا ندارید، بهتر از شرکت ها یا فریلنسرهای این حوزه استفاده کنید.

حالت دیگری هم وجود دارد که پیوستگی محتوایی شما مداوم است و هدف شما از راه اندازی وبسایت فروشگاهی بسیار گسترده است، بهترین کار استخدام تولید کننده محتوا است.

با این روش تا 50% در هزینه های خود صرفه جویی خواهید کرد.

بهینه سازی سایت و موتور جستجو (SEO & Optimize)

یکی از مسائلی که مورد بحث صاحبان سایت و طراحان سایت است، میزان بهینه سازی سایت هنگام ساخت فروشگاه آنلاین است.

فروشگاه های آنلاین دارای متد خاصی جهت سئو سایت هستند و از ابتدا می بایست صفحات هدف و سیاست های موجود شناخته شود.

به صورت پیشفرض هنگام ساخت فروشگاه آنلاین، سایت به صورت سئوی پایه (SEO Base) تحویل شما داده خواهد شد.

البته خدمات سئوی سایت به علت گستردگی آن ممکن به عنوان یک بند جدا در قرار داد طراحی درج گردد و به ازای فعالیت های خاصی از شما هزینه های مشخصی دریافت شود.

تاثیر سئو در قیمت طراحی سایت فروشگاهی

اگر منصفانه بخواهیم بگوییم، خیر.

چرا؟ به این دلیل که ارائه خدمات سئو مخصوصاً برای سایت های فروشگاهی به آسانی طراحی یک صفحه تماس با ما نمی باشد که به عنوان یک هدیه یا به قول خودمان اشانتیون به مشتری ارائه گردد.

عملیاتی تخصصی و نیازمند زمان است. 

اول از همه بودجه ی خود نگاه کنیم و سپس تصمیم بگیریم، نه این جمله برای موضوع سئو درست نیست!!!

هدف ما از راه اندازی فروشگاه اینترنتی، فروش محصولات  و خدمات خود در بستر وب و  از طریق موتور های جستجو می باشد.

پس هزینه کردن برای این موضوع کار درستی است.

البته این نکته را در نظر داشته باشیم که گاهاً سایت های فروشگاهی قرار نیست از طریق موتور های جستجو ورودی دریافت کنند و از طریق پلتفرم های دیگر همچون اینستاگرام و یا تلگرام ورودی دریافت می کنند که در مورد آن ها بهتر است با یک مشاور دیجیتال مارکتینگ صحبت کنید و هزینه ی سئو را در مسیر دبگر خرج نمایید.

بگذارید یک نکته را به شما بگویم ، تا کنون بیش از 8 موتور جستجوی بومی با هزینه های سرسام آور طراحی شده است که هیچ کدام به 10% موفقیت هم نرسیده اند.

تعدادی از موتور های جستجو شده بومی، دقیقا نمای تصویری از اطلاعات کسب شده گوگل را فقط در صفحه ی خود نمایش می دادند و شما هر جایگاهی در گوگل داشتید در همان موتور جستجو هم درست همان جا بودید.

از سمت دیگر گوگل یاهو و بینگ، دو موتور جستجوی بزرگ دیگر الگوریتم های خود را بر اساس گوگل طراحی نموده اند، این یعنی هرجا که برویم باز ساختار رتبه بندی در موتور های جستجو از یک الگوریتم پیروی می کند. 

پشتیبانی 

یکی دیگر از مواردی که روی هزینه طراحی وبسایت فروشگاهی تاثیرگذار باشد پشتیبانی است.

توجه نمایید که پشتیبانی امروز در بستر فضای مجازی برای مشتریان از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است. پشتیبانی وظایف گوناگونی مانند به ‌روزرسانی سایت، برطرف کردن انواع ایرادات فنی سایت، و ایجاد تغییرات را دارد. پس شما برای این‌ که بتوانید سایت خودتان را سرپا نگه دارید حتما باید از یک پشتیبانی معتبر و مناسب استفاده کنید.

حتی برخی از شرکت‌ های طراحی کننده سایت بعد از این‌ که سایت شما طراحی شد به شما پیشنهاد شش ماه پشتیبانی رایگان را می‌دهند که می‌توانید با استفاده از آن هزینه‌ های خودتان را پایین‌تر بیاورید. اما به ‌هر حال استفاده از یک پشتیبان برای شما بسیار مهم می‌باشد. 

این نکته را در نظر داشته باشید تولید محتوا برای سایت فروشگاهی به علت طیف وسیع محصولات و خدمات ممکن است بر هزینه نهایی بسیار تاثیر گذار باشد.

پشتیبانی و قیمت طراحی سایت فروشگاهی

به عنوان کارشناس دیجیتال مارکتینگ بارها به این سوال پاسخ داده ام.

به صراحت می گویم بله.

چرا ؟ به این دلیل که هر روزه تمامی سیستم های مدیریت محتوا، اصول کدنویسی، ساختارهای ارتباطی و … دچار تغییر و بروز رسانی است و هر لحظه ممکن است نیاز به پشتیبانی باشد.

 

این کار به هیچ عنوان توصیه نمی شود، مخصوصاً هنگام استفاده از طراحی اختصاصی وبسایت فروش آنلاین.

به طور کلی به :

  • خطاهای موجود در طراحی همچون ریسپانسیو و المان ها
  • بروزرسانی و رفع خطاهای کدنویسی
  • دریافت بک آپ به صورت هفتگی با ماهانه
  • آموزش به مدت مشخص (مثال 8 ساعت)
  • و …

گفته می شود.

نکته

تمامی هزینه هایی که در بالا به آن ها اشاره شد بسته  به نوع کیفیت ارائه شده از شرکت یا شخص طراح سایت ممکن است کمی بالاتر و کمی پایین تر تعیین شود و این قیمت گذاری را نمی توانیم یک معیار جهت ارزش واقعی طراحی یک سایت فروشگاهی بدانیم.

این لیست قیمت به مرور  زمان بروز شده و آیتم های جزئی تر به لیست قیمت گذاری ساخت وبسایت فروشگاهی اضافه خواهد شد.